diumenge, 19 de juny del 2011

dimarts 14.6.11: gravem el final de l'escena 1

Amb el que vàrem gravar el dimarts queda completada l'escena 1. I així, ja tenim gravades les preses 1 a 17 i 34 a 84. Això significa que ja tenim gravades senceres les escenes 1, 3 i 4 i hem iniciat la gravació de l'escena 2. A més, ens faltarà gravar les escenes 5 (el flash-back) i 6 (el final), o sigui que ens queden 17+21 preses.
Crec que això es podria fer en un intensiu de 2-3 hores, com vem fer el dia 8 a la tarda. Aviam si és possible quedar dimarts o dimecres d'aquesta setmana!
Penseu, a mes, que la gent que hauria d'estar disponible serien:
A-(p.18-33) Núria i Natàlia: totes dues es troben i van cap a l'aula VisPlas
B-(p. 85-92) Núria i Laia, junt amb 6-8 persones més d'extres: el flash-back de la Núria
C-(p.93-97) Núria, Natàlia i Sira. Gravarem soroll de fons, tot ique podem fer servir el xivarri que feia la gent dins de l'aula de 3ESO el dimarts passat (recordeu?): després de trobar cada una el qeu havia perdut i tenint les pistes, tornen a la realitat real, cap a l'aula de música
D-(p. 98-104) Núria, Natàlia, Sira, Laia i Clara, i unes 10 persones més d'extres, que poden ser les mateixes del grup anterior: final i reconciliació de la Núria i la Laia
I a més, l'equip de gravació mínim estàndar: ajudant de direcció, fotògrafa i càmara
Això significa que podríem gravar la majoria de preses amb no més de 6 persones (A i C) i quedar en un moment amb al resta per tal de fer de cop la gravació de B i D.
Ens veiem al Vallbona dilluns!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada